Úvod > Zelenina a brambory > Cuketový koláč s mozzarellou
Cuketový koláč s mozzarellou
Základní Informace o receptu Ingredience Pracovní postupZeleninový koláč je velmi vděčný a praktický pokrm. K jeho přípravě se hodí v podstatě jakákoliv zelenina a je ideální k vyprázdnění lednice od zbytků šunky, slaniny, vajíček a sýrů.
Tento cuketový koláč, který v sobě skrývá lehkost a lahodnost, si jistě zamilujete. Výborný je teplý jako lehká a vegetariánská večeře, ale ideální je i jako oběd do práce či na piknik.
Příprava je jednoduchá: Cuketky se nechají podusit 10 minut s česnekem a petrželkou a poté jimi společně s mozzarellou, parmazánem a strouhankou naplníme listové těsto. Po 25 minutách v troubě je naše večeře je hotová.
Listové těsto můžeme nahradit domácím parmazánovým těstem.