| 200 gr | Chleba |
|---|---|
| 70 gr | Olivový olej extra panenský |
| svazek | Petrželka |
| svazek | Tymián |
| svazek | Oregáno |
| p.p. | Mořská sůl |
| 2 ks | Stroužek česneku |
| špetka | Čerstvě mletý pepř |
Obtížnost
| Příprava: | Vaření: | Odpočinek: |
|---|---|---|
| 15 min | 15 min | 0 min |
Cena
1.
Předehřejeme statickou troubu na 180 °C. Chleba zbavíme kůrky a nakrájíme na malé kostky velké zhruba centimetr a půl...
2.
Bylinky omyjeme a důkladně osušíme...
3.
Stonky odstraníme a lístky nasekáme najemno...
4.
Vše vložíme do mísy, přidáme prolisovaný česnek a olej a vše dobře promícháme. Dochutíme solí a pepřem podle chuti...
5.
Vše rozprostřeme na plech...
6.
Pečeme na 180 °C po dobu 10-20 minut, dokud nejsou krutony křupavé a dozlatova upečené.