| 4 ks | Piadina |
|---|---|
| 160 gr | Bresaola |
| 200 gr | Čerstvý sýr (Caprino, Philadelphia, Lučina) |
| 40 gr | Salát Rukola |
| 4 lžíce | Olivový olej extra panenský |
| špetka | Čerstvě mletý pepř |
| 0,5 ks | Citrón |
Obtížnost
| Příprava: | Vaření: | Odpočinek: |
|---|---|---|
| 5 min | 2 min | 0 min |
Cena
1.
Rukolu omyjeme a důkladně osušíme v odstředivce na salát...
2.
Piadinu potřeme sýrem...
3.
Piadinu přeložíme na půl...
4.
Vhodnou teflonovou pánev (anebo sendvičovač) na vysokém ohni dobře rozehřejeme. Vložíme na ni piadinu a na středním ohni opečeme minutu z každé strany...
5.
Poté piadinu vytáhneme a otevřeme...
6.
Naplníme ji bresaolou a rucolou...
7.
Zakapeme olejem a citrónem a nakonec dochutíme pepřem...
8.
Piadinu znovu přeložíme a ihned podáváme.