| 4 ks | Piadina |
|---|---|
| 200 gr | Prosciutto crudo |
| 200 gr | Sýr Brie |
| 50 gr | Koktejlová omáčka (dobrovolná) |
Obtížnost
| Příprava: | Vaření: | Odpočinek: |
|---|---|---|
| 5 min | 3 min | 0 min |
Cena
1.
Brie nakrájíme na tenké plátky...
2.
Sýr naskládáme do poloviny piadiny...
3.
Piadinu přeložíme na půl, vložíme ji na dobře rozehřátou pánev (anebo sendvičovač) a na středním ohni ohřejeme minutu a půl z každé strany...
4.
Poté piadinu vytáhneme a otevřeme...
5.
Naplníme ji plátky prosciutta a podle chuti potřeme lžící koktejlové omáčky...
6.
Piadinu znovu přeložíme a ihned podáváme.