4 ks | Piadina |
---|---|
160 gr | Bresaola |
200 gr | Čerstvý sýr (Caprino, Philadelphia, Lučina) |
40 gr | Salát Rukola |
4 lžíce | Olivový olej extra panenský |
špetka | Čerstvě mletý pepř |
0,5 ks | Citrón |
Obtížnost
Příprava: | Vaření: | Odpočinek: |
---|---|---|
5 min | 2 min | 0 min |
Cena
Rukolu omyjeme a důkladně osušíme v odstředivce na salát...
Piadinu potřeme sýrem...
Piadinu přeložíme na půl...
Vhodnou teflonovou pánev (anebo sendvičovač) na vysokém ohni dobře rozehřejeme. Vložíme na ni piadinu a na středním ohni opečeme minutu z každé strany...
Poté piadinu vytáhneme a otevřeme...
Naplníme ji bresaolou a rucolou...
Zakapeme olejem a citrónem a nakonec dochutíme pepřem...
Piadinu znovu přeložíme a ihned podáváme.