Piadina s bresaolou, čerstvým sýrem a rukolou

Ingredience pro 4 osoby

4 ksPiadina
160 grBresaola
200 grČerstvý sýr (Caprino, Philadelphia, Lučina)
40 grSalát Rukola
4 lžíceOlivový olej extra panenský
špetkaČerstvě mletý pepř
0,5 ksCitrón

Obtížnost

Příprava: Vaření: Odpočinek:
5 min 2 min 0 min

Cena


1.
40 gr rukoly

Rukolu omyjeme a důkladně osušíme v odstředivce na salát...

2.
4 piadiny
200 gr sýru

Piadinu potřeme sýrem...

3.

Piadinu přeložíme na půl...

4.

Vhodnou teflonovou pánev (anebo sendvičovač) na vysokém ohni dobře rozehřejeme. Vložíme na ni piadinu a na středním ohni opečeme minutu z každé strany...

5.

Poté piadinu vytáhneme a otevřeme...

6.
160 gr bresaoly

Naplníme ji bresaolou a rucolou...

7.
4 lžíce oleje
0,5 citrónu
čerstvě mletý pepř

Zakapeme olejem a citrónem a nakonec dochutíme pepřem...

8.

Piadinu znovu přeložíme a ihned podáváme.