Piadina s tuňákem a čerstvým salátem

Ingredience pro 4 osoby

4 ksPiadina
320 grTuňák v olivovém oleji
2 ksRajčata
60 grHlávkový salát
80 grMajonéza

Obtížnost

Příprava: Vaření: Odpočinek:
10 min 2 min 0 min

Cena


1.
60 gr salátu

Listy salátu důkladně omyjeme pod tekoucí vodou a v odstředivce na salát osušíme...

2.
2 rajčata

Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky...

3.
320 gr tuňáka

Tuňáka necháme nejprve odkapat a poté jej rozprostřeme na kuchyňský papír, který nasákne zbylý tuk...

4.
4 piadiny

Vhodnou teflonovou pánev (anebo sendvičovač) na vysokém ohni dobře rozehřejeme, snížíme oheň a piadinu ohřejeme 1 minutu z každé strany...

5.
80 gr majonézy

Teplou piadinu vytáhneme a potřeme majonézou...

6.

Obložíme tuňákem...

7.

Přidáme také rajčata a salát...

8.

Piadinu přeložíme napůl a ihned podáváme.