4 ks | Piadina |
---|---|
320 gr | Tuňák v olivovém oleji |
2 ks | Rajčata |
60 gr | Hlávkový salát |
80 gr | Majonéza |
Obtížnost
Příprava: | Vaření: | Odpočinek: |
---|---|---|
10 min | 2 min | 0 min |
Cena
Listy salátu důkladně omyjeme pod tekoucí vodou a v odstředivce na salát osušíme...
Rajčata omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky...
Tuňáka necháme nejprve odkapat a poté jej rozprostřeme na kuchyňský papír, který nasákne zbylý tuk...
Vhodnou teflonovou pánev (anebo sendvičovač) na vysokém ohni dobře rozehřejeme, snížíme oheň a piadinu ohřejeme 1 minutu z každé strany...
Teplou piadinu vytáhneme a potřeme majonézou...
Obložíme tuňákem...
Přidáme také rajčata a salát...
Piadinu přeložíme napůl a ihned podáváme.